Aktiviteter hos BeNear.

Vi tilbyder.

Hos BeNear gør vi meget ud af at aktivere de unge, idet vi tror på, at det er med til at skabe mening og sammenhæng i deres hverdag. Vi tilbyder derfor en bred vifte af aktiviteter i og uden for huset. Vi ønsker, at børn og unge hos BeNear også kan se sig som en del af det omgivende samfund. Derfor gør vi meget ud af at bruge de fritidsaktiviteter, der findes i vores nærområde.

I huset har vi et hyggeligt tv-rum indrettet med sofaer og lækre stole og væggene er prydet med filmplakater. Vi har et PlayStation hjørne med flere PlayStations, således de unge kan spille sammen. Derudover har vi en masse bordspil og bordfodbold.

Til dem, der ønsker at bruge hænderne, har vi et træværksted, hvor der er mulighed for at være kreativ. Vi er desuden i gang med at bygge et stort motionsrum.

Udenfor råder vi over 12.000 kvm. På grunden findes en nedgravet trampolin, stor bålplads, 10.000 kvm til mountainbikebane og evt. ATV-kørsel, hvis der er stemning for dette. Vi har et lille værksted til at reparere og vedligeholde. knallerter og lign. 

Nærområdet.

Vi har helt bevist placeret os lige mit i et område med utallige udendørs og indendørs aktiviteter.


Vi ligger tæt på både Lalandia, Knuthenborg og krokodille zoo. Vi har kilometervis af strand i nærområdet.


Vi har adgang til gokartbane, paintball, golf og en af

danmarks største minigolf baner.


Vi har dykkercertificeret personale til dem der ønsker at

udforske vandet, samt store skove


Det er muligt at gå til et hav af sportsgrene, såsom fodbold, håndbold, hockey, brydning, parkour, dans, tennis, badminton , klatring, atletik og ridning.